Behandelingen

Neem bij Yvonne Moerman Skincare even tijd voor jezelf en geniet van de rust. We hebben verschillende soorten gezichtsbehandelingen, cosmetische behandelingen en massages. Wij hebben oog voor persoonlijke aandacht en besteden met zorg alle aandacht aan uw uiterlijk. Bekijk hieronder het overzicht van onze behandelingen of maak direct een afspraak.


Environ behandelingen

Environ is een topmerk op basis van Vitamine A en antioxidanten, geschikt voor alle huidtypes en exclusief verkrijgbaar in gespecialiseerde salons.
Met het unieke stappensysteem, in combinatie met behandelingen die worden afgestemd op je huid, streven we naar een gezonde en stralende huid.
De combinatie van huidverzorgingsproducten met het Ionzyme DF apparaat leidt tot langdurige resultaten.
De Environ behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de huid met zonschade, pigmentatie, voortijdige veroudering,
droge huid en littekens.

Lees meer

Spotaway behandelingen

Huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratten of fibromen komen meestal voor in het gezicht, hals, decolleté, oksels en onder de borsten. Het zijn vaak onschuldige huidoneffenheden, die op een zeer eenvoudige en snelle manier met de Spot Away Plus behandeling verwijderd kunnen worden.

Lees meer

Overige behandelingen

Naast huidbehandelingen, bieden wij ook diverse beautybehandelingen & massages. Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle behandelingen. 

Bekijk prijslijst